fbpx

      Academy

Workshops & cursussen

Heb jij ook het gevoel dat er meer mogelijk is met je smartphone camera? Wil je meer foto’s maken waar je blij van wordt, maar heb je geen idee hoe en waar te beginnen? Het zou zo maar kunnen dat je op dit moment de mooiste foto’s laat liggen. Dat je het gevoel hebt dat je mobiele camera tekortschiet. Of denkt dat je er zelf geen oog voor hebt. Terwijl je jezelf daarin kunt trainen en uitdagen. Je moet alleen even weten hoe!


Workshop op locatie

Een gezellige workshop boordevol verrassende tips, waarmee je direct betere foto’s maakt met je mobiel. Een superleuke activiteit voor een groep collega’s of klanten!

Ga samen aan de slag, laat je verrassen door de vele mogelijkheden van je smartphone camera, krijg inspiratie voor het maken van creatieve foto’s in plaats van kiekjes, ontdek gave gadgets én zet je eerste stappen in de wondere wereld van apps en foto’s bewerken op je telefoon. De workshop duurt zo’n 2,5 uur en kan plaatsvinden vanuit jullie eigen werkplek. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, of kijk hier voor meer info.

 


Online cursus Stoomcursus Smartphone Fotografie

Dé online smartphone fotocursus. Ontdek in 8 weken alle ins & outs van je smartphone camera en jouw eigen creativiteit!

Doe mee met de online ‘basiscursus smartphone fotografie + fotobewerking’ bomvol superhandige tips, waardevolle trucs en inspirerende opdrachten, die je gaan helpen om van jouw mooiste momenten de gaafste foto’s te maken. Gewoon vanuit je eigen huis, in je eigen tijd en mét persoonlijke begeleiding.


Live online workshop smartphone fotografie

Interactieve tweedelige workshop, boordevol handige tips waardoor je direct betere foto’s maakt met je smartphone.

Ken je dat: een smartphone vol foto’s waarvan er meerdere bewogen zijn, of scheef? Of nog erger: saaie plaatjes waar je zonder gevoel aan voorbij scrolt? Dat kan anders! Leer de techniek van je smartphone camera beter kennen, krijg inspiratie voor het maken van creatieve foto’s in plaats van kiekjes én ontdek de vele mogelijkheden van apps en foto’s bewerken op je telefoon.


Happy Snapping fotochallenge met je smartphone

De 12-weekse smartphone-fotochallenge die je uitdaagt!

Lekker bezig gaan of blijven met fotografie. Elke week een nieuwe opdracht om je skills uit te breiden en de omgeving met nieuwe ogen te bekijken. Ook een aanrader als opvolging na de Stoomcursus Smartphone Fotografie. Je kunt starten wanneer je wil. Doe je mee?

Op zoek naar een workshop voor de personeelsvereniging of een grote groep? 

Lees dan hier verder voor meer informatie over de live workshops. Of neem hier contact op voor een online workshop of cursus!

Over Janou

Ik ben Janou Zoet. Freelance fotograaf en specialist op het gebied van smartphone fotografie. Via Foonfoto.nl, online cursussen, live workshops en mijn boek Smartphotos laat ik jou zien hoe je je dagelijkse smartphonekiekjes kunt veranderen in toffe foto’s die het delen waard zijn. De smartphonecamera heb je al op zak, nu alleen nog de tools om daaruit te halen wat erin zit!

Lees verder over Janou…

Workshop

Heb jij ook het gevoel dat er meer mogelijk is met je smartphone camera? Wil je meer foto’s maken waar je blij van wordt, maar heb je geen idee hoe en waar te beginnen?

Het zou zo maar kunnen dat je op dit moment de mooiste foto’s laat liggen. Dat je het gevoel hebt dat je mobiele camera tekortschiet. Of denkt dat je er zelf geen oog voor hebt. Terwijl je jezelf daarin kunt trainen en uitdagen. Je moet alleen even weten hoe!

Hoe je een stukje creativiteit kunt aanboren, een beetje liefde ontwikkelt voor de camera die je altijd bij je hebt én hoe je alle handige knoppen en trucs gebruikt die je smartphone camera in zich heeft, laat ik je ervaren tijdens een van de live workshops.

Liever in je eigen tijd aan de slag? Dan is de online Stoomcursus Smartphone Fotografie vast wat voor jou.

Alle evementen:

[tribe_events_list limit=”10″]

Over Janou

Ik ben Janou Zoet. Freelance fotograaf & content creator en specialist op het gebied van smartphone fotografie. Via Foonfoto.nl, live workshops en het boek Smartphotos laat ik jou zien hoe je je dagelijkse smartphonekiekjes kunt veranderen in toffe foto’s die het delen waard zijn. De smartphonecamera heb je al op zak, nu alleen nog de tools om daaruit te halen wat erin zit!

Lees verder over Janou…