fbpx

 Over Janou

HOI! Ik ben Janou Zoet, fotograaf, oprichter van Foonfoto.nl, spreker en auteur van het succesvolle boek ‘Smartphotos – maak en deel de mooiste foto’s met je telefoon‘ (4e druk) Ik geef wekelijks workshops en (online) cursussen smartphonefotografie voor particulieren, bedrijven en organisaties.

Samen met mijn man Remco en onze twee jongens (7 en 9) én twee katten wonen wij in een dorpje vlakbij het mooie Haarlem. Zelf fotografeer ik al zo’n 18 jaar, waarvan 9 jaar professioneel.

Grote spiegelreflex-camera’s zijn geweldig, maar ook zwaar en onhandig. Zeker als je met kids de deur uitgaat (en al 30 tassen allerhande zooi meesleept?) Zo is bij mij het fotograferen met mijn smartphone begonnen. ?

Het werd een sport om die kleine camera in mijn zak goed te leren kennen, zodat ik de grote camera’s niet meer perse mee hoefde te nemen, maar met mijn mobiel ook goede foto’s kon maken. Het werd niet alleen een hobby, maar ook een passie. Want er is zoveel gaafs mogelijk met het apparaatje dat je altijd bij je hebt!

Mijn liefde voor smartphone fotografie breng ik graag over op anderen. Zo tof om anderen te laten ontdekken wat voor gave foto’s ze zelf kunnen maken. Ik ben benieuwd wat ik op dat gebied voor jou kan betekenen. Heb je de gratis 47 tips al gedownload? Het is een goeie start om op ontdekking te gaan met je smartphone fotografie.

Ik wens je veel plezier op mijn website.
En alvast heel veel fotografieplezier!