fbpx

Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fotocursus ‘natuur en de wereld van dichtbij’ (Haarlem, 1 dag)

6 juni - 10:00 - 16:00

€149,00

Ben jij een echte natuurliefhebber en fotografeer je vaak bloemen, planten en ander natuurpracht met je mobiel? Dan is deze eenmalige Foonfoto-smartphonecursus echt wat voor jou!

INCLUSIEF HET BOEK SMARTPHOTOS, EEN 3-IN-1 SMARTPHONE LENS EN FEEDBACK OP JE FOTO’S NA AFLOOP VAN DE CURSUS!

Wanneer: 14 mei 2019 – 10:00-16:00u
Locaties: Kweekcafe – Haarlemmer Kweektuinen
Inhoud in het kort: Tijdens deze 1-daagse basiscursus met je smartphone krijg je een berg praktische tips waarmee je direct betere foto’s maakt. We starten de cursus in de grote kas van de Haarlemmer Kweektuinen. Theorie, oefeningen en het rondwandelen door de kassen en tuinen lopen door elkaar. Leren door te doen is het credo vandaag! We gaan de mooiste bloemen en planten fotograferen en bekijken de wereld van dichtbij. Je ervaart hoe je de mogelijkheden van je smartphonecamera kunt uitbreiden met de 3-in-1 lensjes. En hoe je de scherpste macrofoto’s maakt van bloemen en beestjes. Tussendoor genieten we van een heerlijke lunch in het Kweekcafe en worden gedurende de dag uiteraard voorzien van koffie, thee etc. De cursus is inclusief vele extra’s zoals het boek Smartphotos!

NA DEZE CURSUSDAG…

…kent je smartphone camera geen geheimen meer voor jou, heb je prachtige natuurfoto’s gemaakt, weet je meer over compositie, standpunt en handige trucs voor creatievere foto’s. En ben je aan de slag gegaan met apps en het bewerken op je telefoon. Moeilijk? Welnee! Ik ga je laten zien hoe je je foto’s in een handomdraai omtovert tot iets speciaals, zonder dat daar een computer aan te pas komt.

De cursus is het meest geschikt voor deelnemers met een iPhone of Android toestel en weinig tot gemiddelde fotografiekennis.

Met maximaal 10 deelnemers is er veel gelegenheid voor persoonlijke aandacht en het stellen van vragen.

Kortom: een leerzame dag gevuld met informatie, inspiratie en leuke praktijkopdrachten. Je zult verbaasd zijn over jouw eigen fotoresultaten!

Ook leuk als moederdagkado!

Over deze 1-daagse themacursussen

Tijdens deze uitgebreide 1-daagse themacursussen met je smartphone krijg je een berg praktische tips waarmee je direct betere foto’s maakt. Je leert de vier stappen die mij hebben geholpen om m’n snelle smartphone kiekjes om te zetten naar mooie foto’s waar ik echt blij mee ben. We gaan aan de slag met tips, trucs en oefeningen, maken een fotowandeling met een gaaf thema en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. De cursus is inclusief vele extra’s zoals het boek Smartphotos en feedback op je foto’s na de cursus. De eerste themacursus draait om natuur en de wereld van dichtbij.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer vandaag nog jouw plek!

Wil je deze workshop aan iemand cadeau doen? Dat kan! Geef het aan bij je bestelling en ik zorg voor een leuke cadeaubon.

Tickets

5 beschikbaar
Special: 1-daagse fotocursus natuur149,00

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€149,00
Evenement Categorie:

Locatie

Kweektuin haarlemmer
Kleverlaan 9
Haarlem, Noord-holland 2023 JC
+ Google Maps