fbpx

Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Stoomcursus smartphone fotografie + fotobewerking

28 mei - 9 juli

€109.00 – €119.00
fotocursus smartphone

Mooie foto’s maken met je smartphone!

cursus smartphone foonfoto

Doe mee met de online ‘basiscursus smartphone fotografie + fotobewerking’ bomvol superhandige tips, waardevolle trucs en inspirerende opdrachten, die je gaan helpen om van jouw mooiste momenten de gaafste foto’s te maken. Gewoon vanuit je eigen huis en mét persoonlijke begeleiding!

Spiegelreflex- en systeemcamera’s zijn fantastisch. Als freelance fotograaf heb ik wel een aantal toppers liggen, al zeg ik het zelf.

Super om mooie foto’s te maken. Maar om ze nou altijd mee te moeten nemen… niet zo handig. Het is een hoop gesleep en gesjouw!

Foto’s maken met mijn smartphone, dat begon bij mij daardoor écht toen wij kinderen kregen.

Want met armen gevuld met de Maxi Cosi, kinderwagen, 30 tassen allerhande zooi -en oja, de baby moest ook nog mee- bleef mijn zware fototas in de hoek liggen. 🙂

Een fotootje schieten, dat moest ‘dan maar met mijn mobiel.

Ik ging ervan uit dat het een achteruitgang zou zijn.

Maar dat was het helemaal niet!

janou zoet foonfoto

Dat kleine cameraatje gaf juist enorm veel voordelen! Makkelijk, snel en je hebt hem altijd bij je. En je kunt er niet alleen foto’s mee maken, maar ook direct bewerken met vele handige apps.

Zo’n leuke babyfoto on te go, die werd natuurlijk meteen gedeeld met vrienden en familie. Er kwam geen kabeltje of computer meer aan te pas.

Maar ik wilde meer.

De juiste knoppen leren gebruiken, instellingen ontdekken. Uitvogelen hoe mijn smartphone foto’s niet meer te donker, scheef, of onscherp zouden worden. Geen gemiste kansen meer.

Kortom: ervoor zorgen dat ik net zoveel fotografie-lol beleef met m’n smartphone camera zoals met die grote spiegelreflex-toestellen.

Want weet je…

Je zou kunnen denken dat je smartphone camera niet goed genoeg is.

Of dat je zelf weinig fotografie talent hebt.

Of dat je een digibeet bent die niks snapt van knoppen en techniek.

Wellicht denk je vaak: ‘ooit ga ik het fotograferen weer oppakken.’

Maar komt het er nooit van…

Dan zeg ik: ooit is nu!

Het maakt niet uit welke camera je gebruikt, het gaat erom wat je ermee doet. De smartphonecamera zit al in je zak. En de techniek ervan is easypeasy als je wat houvast krijgt.

Daar wil ik je graag bij helpen.

Want als je je met fotografie bezighoudt ga je anders naar de wereld om je heen kijken. Stoppen voor dingen waar je normaal aan voorbij holt. Kleine momenten vastleggen die later o-zo-belangrijk blijken te zijn. En voortaan met een dikke smile door je fotorol scrollen, omdat je weer een paar pareltjes verzameld hebt.

Ja, ik gebruik mijn spiegelreflexcamera’s nog altijd graag.

Maar ik heb inmiddels zóveel ontdekt op het gebied van smartphone fotografie, dat ik die zware toestellen met een gerust hart thuislaat. En veel meer plezier beleef aan de camera die ik altijd bij me heb.

BEN JE ER KLAAR VOOR?

Om te ontdekken hoe je zélf de gaafste foto’s maakt met je mobiele camera? Doe dan mee met de online Stoomcursus Smartphone Fotografie.

Ontdek de leukste geheimen voor de gaafste smartphone foto’s! Verderop vertel ik je alles over de cursus en mogelijkheden.

Fantastisch als je meedoet. Dan gaan we er samen iets bijzonders van maken!

kleuraccent fotobewerking

MEEDOEN, WAT LEVERT DAT OP?

✔ Het is een blijmaker! Je zult er versteld van staan wat je allemaal voor elkaar kunt krijgen met je mobiele camera.

✔ Je ziet veel meer moois om je heen, want je gaat door fotografie anders kijken en je ‘gewone’ omgeving nog veel meer waarderen.

✔ Je hebt geen last meer van een scheve horizon, vingers voor de lens, te donkere foto’s en meer van dat al.

✔ Je gaat daardoor voorbij ‘kiekjes schieten’ en start met écht fotograferen.

✔ Je kan zélf je foto’s bewerken met de app Snapseed. Beetje lichter, een kleuraccent, dingen uit je foto verwijderen, of zelfs de achtergrond aanpassen? Na deze cursus is dat voor jou een peulenschil.

✔ De cursus is online en Coronaproof, maar tóch heel persoonlijk. Zodat  je niet in je eentje hoeft aan te modderen.

✔ Je bent lekker creatief bezig. Misschien levert het je wel een nieuwe hobby op, of minder stress.

✔ Kortom: je maakt fotograferen met je smartphone veel leuker voor jezelf!

Enne… het is een fijne afleiding, want de opdrachten zijn ook heel goed in & om huis te doen!

ONLINE EN TÓCH PERSOONLIJK!

cursus foto's met je smartphone

VAN KIEKJE NAAR CREATIEF: ZO GAAN WE HET AANPAKKEN

> De basics
Je ziet een mooi fotomoment, grijpt je smartphone en neemt vlug een fotootje. Lekker snel, maar de kans op te donkere, scheve, of bewogen foto’s is daarmee wel groot. In deze modules onthul ik mijn geheimen om dit voortaan te voorkomen. Je moet ze maar net kennen!

> De kunst van het kijken
Een mooie foto maken, begint met een mooie foto zien! Met behulp van deze lessen zul je bewuster naar je omgeving gaan kijken. Of het  buiten of in je huis is: deze leuke foto-opdrachten gaan je helpen om de kunst van het kijken spelenderwijs onder de knie te krijgen.

> Creatieve fototrucs:
This is when the real magic happens 🙂 in deze lessen ga je leren welke trucs professionals gebruiken om écht iets speciaals van een foto te maken. Weg met de kiekjes. Mooie foto’s, here we come!

> Apps en foto’s bewerken:
Een beetje lichter, donkerder of wat meer contrast: bewerking kan je foto’s meer sfeer en een eigen stijl geven, of een mislukte foto redden. Ingewikkeld? Welnee! Met deze video’s ontdek je de leukste foto-apps en ga je zelf aan de slag met Snapseed, hét bewerkingsmonster voor op je mobiel. Fotobewerking wordt zo een fluitje van een cent!

> Praktisch:
Er staat 6 weken voor deze cursus. Na inschrijving ontvang je direct jouw persoonlijke inloggegevens voor de Foonfoto Academy. De eerste module staat al voor je klaar!
Met behulp van video’s, het bijbehorende werkboek en (optioneel) de Facebookgroep, ga je vervolgens aan de slag. Elke week start een nieuwe module. Je hebt lifetime toegang tot de lessen, zodat je de cursus ook in je eigen tempo kunt doen, of lessen opnieuw kunt volgen.

> Feedback op je foto’s:
Een besloten Facebookgroep behoort tot de cursus. Via deze groep houden we contact en geef ik je feedback op je opdrachten. Super, want zo kan ik je gedurende de cursus persoonlijk begeleiden. We gaan dit samen doen!

ALLES OP EEN RIJTJE

 Zes modules met handige uitlegvideo’s & inspirerende praktijkopdrachten

▶  Zes weken persoonlijke begeleiding van Janou

▶  INCL. toegang tot de bijbehorende besloten Facebookgroep

▶  Twee live Q&A’s met Janou

▶  INCL. Startgids voor Snapseed

▶  INCL. eBook ‘30+ fotoprojecten in/om je eigen huis(super Coronaproof!)

▶  INCL. LIFETIME toegang tot de cursus

super deal cursus smartphone fotografie

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER DEZE CURSUS

‘Vind het heel jammer dat het alweer voorbij is. Janou brengt de cursus heel spontaan door middel van leuke video’s in duidelijke taal….je wordt er heel enthousiast van!’

‘Ik kan deze cursus aan iedereen aanraden. Je leert écht om betere foto’s te maken.’

‘Een online cursus, maar het voelde heel persoonlijk. Alsof Janou het rechtstreeks tegen mij had.’ 

‘De weken zijn voorbij gevlogen en heb er veel van geleerd!’

‘Vond het super leuk dank je wel, mijn complimenten!’

‘Wat een top cursus! Ik ben fotograferen nóg leuker gaan vinden.’

‘Mijn foto’s voor en na de cursus: een wereld van verschil!’ 

quotes deelnemers stoomcursus smartphone fotografie

STAAT JOUW VRAAG HIER TUSSEN?

Ik heb totaal geen ervaring met fotografie. Is deze cursus dan wat voor mij?
Ja, juist! Deze basiscursus smartphone fotografie is speciaal opgezet voor beginners en geeft een goede start op het gebied van fotografie.

Zes weken, dat gaat mij veel te snel!
Geen probleem, je hebt namelijk lifetime toegang tot de lessen. Het is een goede stok achter de deur om wekelijks met nieuwe lessen aan de slag te gaan, maar je tijd nemen voor het volgen van alle modules kan dus prima!

Zo’n online cursus, is dat niet hartstikke onpersoonlijk? 
O.a. via de besloten Facebookgroep houden we contact met elkaar. Daar kun je je opdrachten delen, inspiratie opdoen bij andere deelnemers en direct vragen stellen aan mij. Ik geef je bovendien persoonlijk feedback op je foto’s. Je zou bijna vergeten dat het online is, i.p.v. in levende lijve. 😉

Ik zit niet op Facebook. Kan ik dan wel meedoen?
De kracht van een groep gelijkgestemden is heel bijzonder, praktisch en inspirerend! Dus mocht je een (zo nodig anoniem) FB account kunnen aanmaken, dan zal het je veel extra’s opleveren. Zo niet, geen nood. Contact met mij houden via email is ook mogelijk.

Ik ben een digibeet. Is een online cursus dan wel geschikt voor mij?
Komt helemaal goed. Je krijgt een gebruiksaanwijzing voor de online leeromgeving en ik ben een mailtje/FB berichtje verwijderd voor hulp. Laat je niet tegenhouden door het online aspect. We gaan er samen voor zorgen dat het lukt!

(Nieuw!) Wat nou als ik vragen heb over de opdrachten?
Naast de contactmomenten in de FB groep plan ik tijdens de cursus ook 2 x een Q&A sessie in, om al je cursus-inhoudelijke vragen te stellen.

Ik ben niet zo van de groepen en begeleiding. Kan ik de cursus ook alleen doen? 
Geen enkel probleem. Je ontvangt je inloggegevens en kunt zelf aan de slag. Bekijk zo vaak als je wil de video’s en lessen terug. Je hebt lifetime toegang, dus neem je tijd en enjoy!

In de waan van de dag vergeet ik vast dat een nieuwe module begonnen is, hoe kan ik ‘bij blijven?’
Elke week krijg je een mail als reminder, zodat je niks hoeft te missen.

Coronatijd: heeft het wel zin om een fotografiecursus te volgen?
Jazeker. Naast dat het een leuke afleiding geeft, zijn de opdrachten ook geschikt om in/om huis uit te voeren. Bovendien krijg je een mooie EXTRA: een werkboek vol toffe thuisopdrachten, die je alleen of met het gezin kunt uitproberen!

Zo’n app als Snapseed, dat is toch heel ingewikkeld?
Ik ga je laten zien dat het juist heel eenvoudig is om te gebruiken. Als BONUS krijg je bovendien een handige startgids met de belangrijkste Snapseed knoppen beschreven!

Ik wil de cursus graag cadeau doen, kan dat? 
Absoluut, hartstikke leuk! Geef bij je bestelling aan dat het om een cadeau gaat, dan stuur ik je een mooie cadeaubon incl. confetti. Veilig verpakt! 🙂

basiscursus smartphone fotografie janou

OVER CURSUSBEGELEIDER JANOU

basiscursus smartphone fotografieJanou Zoet is freelance fotografe en content creator, zit vastgeplakt aan haar Canon én smartphonecamera’s, staat aan het roer van online community Foonfoto.nl, is auteur van het boek ‘Smartphotos – maak en deel de mooiste foto’s met je telefoon’ en geeft wekelijks workshops en cursussen smartphonefotografie voor particulieren, bedrijven en organisaties. Daarnaast spreekt zij regelmatig tijdens events en bijeenkomsten. Foonfoto Academy is de eerste #smartphoneonly fotografie Academy in Nederland. Janou’s cursusbegeleiding wordt beoordeeld met een 9.5 gemiddeld!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Deelname Stoomcursus Smartphone Fotografie
1 persoonlijk account in de Foonfoto Academy, 1 x toegang tot de besloten FB groep
109,00
Onbeperkt
Deelname Stoomcursus incl. boek Smartphotos
1 x persoonlijk account Foonfoto Academy, 1 x toegang besloten Facebookgroep, 1 x het boek Smartphotos
119,00
Onbeperkt

Gegevens

Begin:
28 mei
Einde:
9 juli
Kosten:
€109.00 – €119.00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Janou Zoet
E-mail:
Info@foonfoto.nl